LEDARSKAPSTRÄNING UTBILDNINGAR FÖRELÄSNINGAR BLOGG OM OSS
24 september, 2017

Gratis lunchföreläsningar varje tisdag hela hösten i Örebro

Så är det äntligen dags!
På tisdag 26/9 kl 12,15-12,35 och samma tid varje tisdag hela hösten, håller jag lunchföreläsningar på Livin Hotell i Örebro. Köp en god och hemlagad lunchsoppa med lokalt bakat bröd och massor av tillbehör. Gå sedan in i föreläsningslokalen vägg i vägg med restaurangen och lyssna och ät i egen takt.

Passion Dynamics AB har som mål att tända gnistan i alla vi berör. Gnistan är det där lilla första påslaget av energi som känns när vi upptäcker att det finns en ny väg, att det finns hopp eller vi ser en ny sida av oss själva som vi inte varit i kontakt med. Att upptäcka vår potential till att göra det vi helst av allt vill. Vi kommer tala om lycka, träning, metoder, vardagen, relationer, stress och mycket mycket mer. Målet är inte att skapa mer krav på utveckling och utmaningar. Vi ska istället hitta sätt att leva vårt liv på det vis vi själva väljer.
Föreläsningarna är korta och ska därför vara kärnfulla och inom ett specifikt område varje tisdag. Och känner jag mig själv rätt så kommer jag göra det med passion och fokus.

Jag (Henrik Perrin, ägare och grundare av Passion Dynamics AB) kommer att berätta om mina egna och andras upptäckter genom livet. Jag ska dela med mig av mitt sätt att hantera med- och motgångar och ge er de bästa och mest beprövade tipsen för att få ett riktigt bra liv.
Ett fantastiskt liv!
Välkomna!

✎ MER FRÅN HENRIK

Okategoriserade