LEDARSKAPSTRÄNING UTBILDNINGAR FÖRELÄSNINGAR BLOGG OM OSS
19 september, 2017

IPU-analyser.

Det är kul att vara på utbildning. Speciellt när jag själv har fått välja ämne och känner att jag betalar den själv för min egen skull och för att jag ser en framtid för mina nya kunskaper.
Jag går just nu en kurs för att bli certifierad i att göra IPU-analyser. En del kanske känner igen det som DISC-analyser och det här är samma sak fast bättre. En IPU-analys är ett förträffligt verktyg till rekrytering, organisationsarbete, preventiv konflikthantering och inividuell cocahing på både medarbetar- och ledningsnivå. Man kan använda det till att höja medvetandenivån om sig själv och sina medarbetare och är en kanonbra och rolig grund att arbeta utifrån på många plan.
Inför kursen har samtliga deltagare inklusive jag själv gjort IPU-analysen och idag på den första utbildningsdagen har vi då så klart använt våra resultat. Det jag inte var förberedd på var att jag skulle sticka ut så i mina analysresultat. De var extrema åt alla olika håll. Mina drivkrafter var onormalt normala, mina beteendemönster är på botten eller spikar i taket, högst och lägst av alla. Visst kan jag ibland känna mig lite speciell men att få det så här tydligt var inte väntat.
Så det här är helt fantastiskt! Jag tycker om att sticka ut och synas. Jag tycker om att hålla föreläsningar och utmana mig själv. Jag tycker inte om trygghet och normer. Precis som analysen visar. För mig får livet gärna vara fyllt av osäkerhet och möjlighet. Inspiration och lösningar. Tolerans för olikheter och ytterligheter. Jag drivs av att skapa, prestera, glänsa och känna.
OCH gudskelov är inta alla som jag. Det skulle bli outhärdligt. Alla typer behövs och även du som älskar trygghet och balans, vardag och förutsägarhet, ni ska också ha er plats. Så att sådana som jag har någon att vara avundsjuk på när jag önskar att jag kunde vila lite mera. Det här är sånt som IPU-analysen visar. Att vi är olika och när vi vet hur olika vi är så kan vi hitta vår rätta plats här på jorden.
Visst är det fantastiskt vad vi människor kan skapa.
Ha nu en riktigt bra fortsatt vecka.
PS. Kom också ihåg gratis lunchföreläsningar varje tisdag kl 12,15 – 12,35 på Livin Hotell i Örebro. Då får ni veta mer om coaching med Passion Dynamics. DS.
Lev starkt, lev i passion
Henrik Perrin
VD
AHF-Passion Dynamics

✎ MER FRÅN HENRIK

Okategoriserade