LEDARSKAPSTRÄNING UTBILDNINGAR FÖRELÄSNINGAR BLOGG OM OSS
10 september, 2017

Hösten med gratis lunchföreläsningar på Livin hotell i Örebro.

Hösten har kommit och allt har dragit igång igen. Det är med lite blandade känslor som jag lämnar sommaren som faktiskt var alldeles för kort den här gången. Men jag har hunnit med mycket. Många av de saker jag lovat mig själv på min bucketlist 2017 är förbockade. Det allra roligaste målet var att hoppa fallskärm.

Det allra skönaste var att vakna upp i ett vindskydd i helgen. Det var kyligt men sovsäcken var varm, en hackspett jobbade på en urgammal ek alldeles brevid och sjön låg blank och dimmig. En kopp kaffe på det och morgonen var perfekt.

Men nu är hösten här och jag tittar framåt.
Närmast blir att hålla korta men kärnfulla lunchföreläsningar på Livin Hotell i Örebro. Ni kan komma och njuta av deras mycket populära sopplunch samtidigt som ni lyssnar och lär. Du och dina vänner får mat i magen och något att diskutera hemma eller på jobbet efteråt. Förläsningarna hålls i det nya konferensrummet, vägg i vägg med restaurangen.
Den första går av stapeln tisdag den 26 sept kl 12.15 och fortsätter sedan samma tid varje tisdag ända fram till jul. Det här är ett ypperligt tillfälle för er som vill skapa en ny och bra vana som dessutom ger er möjligheten att lära dig nytt. Ta era första steg och gå in på Livin Hotell en tisdag lunch. Föreläsningarna är dessutom gratis!
Det blir ämnen som:
”Stressacceptering”
”Köp alltid för stora skor och lev i passion”
och
”Dina vanor styr ditt liv, byt en vana”
och
mycket mycket mer.
I november håller Passion Dynamics kursen ”Väck din inre Jätte” på Gran Canaria. Fyra dagar med intensivt arbete för att släppa loss den potential vi alla besitter. Om du känner att du kan och vill mer än du åstakommer så är det här kursen för dig. Vill du veta mer kan du ringa 0709-460420 eller varför inte passa på att tala med mig efter lunchföreläsningarna på Livin hotell.
Hösten kommer också innehålla planering inför nästa sommar då Passion Dynamics planerar retreater och veckokurser ute i de värmländska skogarna. Det blir sommarkurser för alla er som vill leva riktigt nära naturen på alla sätt. Men mer om det i vår. Nu är nu och det kan aldrig vara annorlunda hur mycket våra tankar än finns i det förflutna och framtiden. Nu ska jag avsluta och önska er alla välkomna till Livin hotell tisdag den 26 september kl 12.15. Mitt mål är då att ge dig en kort, intensiv och lärorik stund i hur du kan börja leva ett fantastiskt liv.
Vi ses
Henrik Perrin
VD
Passion Dynamics

✎ MER FRÅN HENRIK

Okategoriserade